Collectieve inkoopactie gemeente Buren is geopend!

31 oktober 2019

Iedereen die geïnteresseerd is in de aanschaf van zonnepanelen of isolatie, krijgt tot eind februari 2020 de kans om dit collectief in te kopen. De Burense energiecoöperatie eCoBuren organiseert dit in samenwerking met het energieloket Het Nieuwe Wonen Rivierenland.

Evert Obdeijn, oprichter van eCoburen is enthousiast over het gezamenlijk inkopen van energiebesparende en -opwekkende maatregelen: “We horen gelukkig steeds vaker dat mensen hun huis willen verduurzamen. Sommigen zetten kleine stapjes, anderen zijn al veel verder. eCoBuren wil de alle Burense inwoners hierbij helpen. En dat is heel divers, want iedereen zit weer met andere vragen! En nu organiseren we deze collectieve inkoopactie, zodat we iedereen kunnen begeleiden in hun keuzes en de uitvoering van deze maatregelen.”

Veel consumenten hebben niet voldoende technische kennis om met een gerust hart zonnepanelen aan te schaffen. Obdeijn: ”Ze zijn dan vaak overgeleverd aan de informatie die de leverancier hen geeft. Samen met het energieloket Het Nieuwe Wonen Rivierenland hebben we vooronderzoek gedaan en gekeken naar de kwaliteit, prijs en garantie.

Ga naar de inkoopactie

Door te klikken op de onderstaande button wordt u doorverwezen naar de inkoopactie.

Isolatie

Zonnepanelen