Tags:

Besparen met LED lampen, hoe doe je dat?

18 oktober 2018

We organiseren een workshop LED-verlichting. Dat een LED -lamp geld en energie bespaart is wel duidelijk. Het kopen van een LED lamp is een stuk lastiger dan het kopen van een gloeilamp. Er is veel keus en een verkeerde keuze pakt vaak duur uit. Dus waar moet je opletten als je zo’n lamp aanschaft?

OliNo uit Eindhoven weet daar alles van. Deze organisatie heeft  in de afgelopen jaren duizenden energiezuinige lampen getest. Oprichter Ir. Jeroen van Agt kan je precies vertellen waar je op moet letten bij het kopen van geschikte lampen. Op woensdagavond 31 oktober komt hij naar het Centrum voor Duurzaamheid De Knop in Geldermalsen om uit te leggen wat voor soort lampen er zijn, waar je op moet letten bij het kopen van LED lampen en hoe je snel een goede keus maakt. Ook gaat hij uitgebreid in op het creëren van een fijne sfeer in huis met de juiste LED verlichting

Er is plaats voor 20 deelnemers.  Aanmelden is verplicht, door een mail te sturen naar [email protected] of bel met 0345 – 50 40 12. 

Datum: 31 oktober

Aanvang: 19:45 ( inloop vanaf 19:30)

Locatie: Duurzaamheidscentrum De Knop. Rijksstraatweg 19, Geldermalsen