Tags:

Doe mee en profiteer van het het zonnedak RSG-Lingecollege in Tiel!

03 april 2019

Het Fruitstad team blikt met grote tevredenheid terug op de informatieavond van vorige week maandag over het zonnepanelen project op het RSGLingecollege. Er was een goede opkomst en er is royaal ingeschreven voor deelname aan het zonnedak.

We hebben inmiddels bijna de financiële doelstelling gehaald, dat is goed nieuws. Voor het aanvragen van de burgerparticipatie subsidie hebben we nog 8 deelnemers nodig. U kunt dus nog meedoen! Mocht u overwegen om deel te nemen dan is ons advies om dit voor zaterdag 6 april te laten weten.

De mogelijkheden voor deelname wordt hierbij nog eens op een rij gezet:

  • Wordt lid van de Coöperatie Fruitstad Energie U.A en help Fruitstad Energie verder te groeien. U kunt daarvoor intekenen voor “Fruitdelen” van €50,- per stuk en deelt dan mee in de jaarlijks te bepalen winstuitkering.
  • Verstrekt een lening aan Fruit Stad Energie door op te geven in hoeveel “zonnepanelen ”van €300,- per stuk u wilt investeert.  Voor de lening geven we 4% rente en de lening wordt in 8 jaar annuïtair afgelost.
  • Intekenen voor de “fruitmix”. Eén “Fruitmix” bestaat uit twee “Fruitdelen” van €50,- per stuk en één te verstrekken lening van €300,- . Ook deze lening wordt in 8 jaar annuïtair afgelost maar we geven 4,5% rente in plaats van 4%.

Op dit moment is het voldoende om alleen aan te geven hoe u zou willen deelnemen.  Als de definitieve planning van het zonnedak-project bekend is sturen we u een overeenkomst en vragen we u het bedrag over te maken.
Via de website kunt u inschrijven. Klik op deze link:  RSG Lingecollege project om uw interesse kenbaar te maken.  

De planning van het project. 
De bouw van de nieuwe MAVO loopt goed op planning en In overleg met de bouwdirectie van de nieuwe MAVO is besloten dat de panelen eind mei geplaatst gaan worden. De in gebruik name van het zonnesysteem zal dan rond begin juni gaan plaatsvinden.