Tags:

Waarschuwing voor verkoop zonnepanelen aan de deur

12 oktober 2018

De gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal waarschuwen voor bedrijven die aan de deur zonnepanelen verkopen. Verkopers van deze bedrijven zeggen een aanbod voor zonnepanelen te doen in samenwerking met de gemeente. Ze bieden aan om zonnepanelen te installeren en vaak ook nog om de gemeentelijke duurzaamheidslening te regelen. Dit klopt niet.

 De gemeenten raden inwoners die informatie over zonnepanelen willen of zonnepanelen willen aanschaffen aan om contact op te nemen met het regionale energieloket Het Nieuwe Wonen Rivierenland. Dit is een organisatie die in opdracht van de gemeenten in de regio Rivierenland, gratis en onafhankelijk adviseren over energiebesparing, zonnepanelen, warmtepomp, warmtescan, gasloos wonen en financiering.

Nadere informatie

Wordt u benaderd door een bedrijf en twijfelt u? Neem dan contact op met ons op, telefonisch via 0345 – 50 40 12 of [email protected]).  U kunt hier, op deze website betrouwbare aanbieders van zonnepanelen uit onze regio vinden. Ook vindt u hier checklists voor de beoordeling van de offertes en de uiteindelijke uitvoering.