Tags:

Workshop Gasloos Wonen is volgeboekt. Aanmelden is niet meer mogelijk.

13 februari 2018

We hebben een waardevolle workshop Gasloos Wonen georganiseerd.  Wil jij er de volgende keer ook bij zijn? Mail ons mailen en zetten we je op de wachtlijst. Bij de volgende workshop kun jij je dan als eerste inschrijven. 

Eén ding is zeker, in 2050 kun je geen gas meer gebruiken. En dat betekent nogal wat: Hoe verwarm jij jouw huis? Hoe kom je aan warm water? Je doet er goed aan om je er op voor te bereiden. En wellicht wil je dat nu al doen omdat je bijvoorbeeld verbouwplannen hebt, je oude CV-ketel aan vervanging toe is of je wilt gewoon nu al stappen maken zetten richting een gasloze woning. Gasloos wonen betekent niet alleen een waardestijging van je huis, maar je maakt zo ook een comfortabel huis.

Een team van specialisten (op het gebied van energie, bouw en installaties) organiseert daarom een workshop gasloos wonen. 

Dit kun je verwachten

  • Praktijkvoorbeelden: Hoe ziet gasloos wonen er uit? Waar kun je tegenaan lopen?
  • Hoe renoveer je bestaande oude en nieuwere huizen?
  • Welke gasloze verwarmingssystemen zijn er?
  • Wat betekent het eigenlijk voor jouw huis als je dit soort maatregelen gaat uitvoeren?
  • Er is ruimte voor individuele vragen: neem tekeningen of foto’s van jouw huis mee zodat die we die aan tafel kunnen bespreken.

Na deze workshop heb je meer inzicht gekregen in de mogelijkheden voor jouw huis en hebben we je op weg geholpen met de eerste stappen richting gasloos wonen. Naast advies kunnen we je ook direct in contact brengen met adviseurs en geschikte uitvoerende partijen waardoor jij je gericht kunt verder oriënteren.

Heb je ook interesse? Mail ons dan via [email protected] Je komt dan op de wachtlijst. Zodra we weer een nieuwe workshop organiseren, kun jij je als eerste inschrijven.