Hoe kan ik thuis energie en geld besparen?

Wat past bij uw huis en uw portemonnee? Gaat u voor isolatie, HR++ glas of toch voor zonnepanelen? Om hier achter te komen bieden wij u vrijblijvend energieadvies. Met onze gratis quickscan krijgt u snel online inzicht, maar u kunt ook kiezen voor een persoonlijk advies aan huis. Eén van onze energiecoaches kan dan bij u thuis langskomen om u een algemene indruk te geven van wat er allemaal mogelijk is in uw specifieke situatie.

Wat is voor mij de beste investering?
Gratis online energieadvies met de quickscan!

Neem uw huis onder de loep met onze quickscan! Na ongeveer 10 vragen over uw huis, vertellen wij u welke energiebesparende maatregelen bij uw specifieke woonsituatie passen. Ook geven wij een indicatie van de kosten & baten en laten wij zien welk nieuwe energielabel u kunt halen!

Doe de quickscan
De energiecoach komt bij u thuis voor een oriënterend energieadvies

Als je energie wilt besparen of zelfs wilt opwekken, zijn er veel mogelijkheden. Op deze website staat veel nuttige informatie, tips en handige tools om je op weg te helpen. Maar heb je toch liever een oriënterend gesprek met een energiecoach? Dat kan!

Lees meer over de energiecoach

Energieadviseur bij jou thuis

Je denkt erover na om een heel eind richting energieneutraal wonen te gaan. Of misschien wel helemaal. Hoe doe je dat? Waar begin je? Wat is wel en niet verstandig voor jouw woonsituatie? De energieadviseur helpt je.

Lees verder

Hoe kies ik een goede aanbieder?
Wij helpen u kritische vragen te stellen!

Wat moet u niet vergeten te bespreken met de installateur van zonnepanelen? Welke vragen over materialen stelt u aan een isolatiebedrijf? Wij hebben handige folders gemaakt met aandachtspunten bij het aanvragen van offertes. Goed voorbereid zijn? Vraag ze gratis aan!

Vraag onze folder aan