Hoe kan ik thuis energie en geld besparen?

Wat past bij uw huis en uw portemonnee? Gaat u voor isolatie, HR++ glas of toch voor zonnepanelen? Om hier achter te komen bieden wij u vrijblijvend energieadvies. Met onze gratis quickscan krijgt u snel online inzicht, maar u kunt ook kiezen voor een persoonlijk advies aan huis. Eén van onze energiecoaches kan dan bij u thuis langskomen om u een algemene indruk te geven van wat er allemaal mogelijk is in uw specifieke situatie.

Energiecoach bij jou thuis
Wel interesse maar u weet nog niet waar te beginnen? Een energiecoach helpt u bij het verkennen van de mogelijkheden van uw huis

Als je energie wilt besparen of zelfs wilt opwekken, zijn er veel mogelijkheden. Op deze website staat veel nuttige informatie, tips en handige tools om je op weg te helpen. Maar heb je toch liever een oriënterend gesprek met een energiecoach? Dat kan! Normaal gesproken kan dat ook bij je thuis. Maar dat is helaas op dit moment  – in verband met het Coronavirus- tijdelijk niet mogelijk. U kunt wel een gesprek aanvragen, maar dan vindt dit telefonisch plaats. Ook zo kan de energiecoach u goed helpen.

Lees meer
Wilt u energieneutraal gaan wonen?
Laat een gecertificeerd adviseur langskomen!

Je denkt erover na om een heel eind richting energieneutraal wonen te gaan. Of misschien wel helemaal. Hoe doe je dat? Waar begin je? Wat is wel en niet verstandig voor jouw woonsituatie? De energieadviseur helpt je.

Gratis inspiratie
Hoe kies ik een goede aanbieder?
Wij helpen u kritische vragen te stellen!

Wat moet u niet vergeten te bespreken met de installateur van zonnepanelen? Welke vragen over materialen stelt u aan een isolatiebedrijf? Wij hebben handige folders gemaakt met aandachtspunten bij het aanvragen van offertes. Goed voorbereid zijn? Vraag ze gratis aan!

Vraag onze folder aan
Wat is voor mij de beste investering?
Gratis online energieadvies met de quickscan!

Neem uw huis onder de loep met onze quickscan! Na ongeveer 10 vragen over uw huis, vertellen wij u welke energiebesparende maatregelen bij uw specifieke woonsituatie passen. Ook geven wij een indicatie van de kosten & baten en laten wij zien welk nieuwe energielabel u kunt halen!

Doe de quickscan
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
U ziet het snel op de Zonatlas!

De zon geeft energie, profiteer ervan! Check met de Zonatlas of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. De Zonatlas berekent ook hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen, wat dit oplevert én hoe snel u uw investering terugverdient. Is uw dak geld waard?

Check mijn dak
Welk label heeft mijn huis gekregen?
Laat ons het energielabel controleren!

Elk huis heeft in 2015 een voorlopig energielabel van het Rijk gekregen. Benieuwd wat uw label is? Wij zoeken het voor u op! En natuurlijk helpen wij u vervolgens vrijblijvend verder om het te verbeteren. Is het G of B?

Controleer energielabel
Verbruik ik te veel energie?
Ontdek het met onze energiecheck!

Wij hebben een energiecheck gemaakt waarmee u binnen één minuut ontdekt of uw energieverbruik normaal is. U kunt ook uw energierekening vergelijken met dat van de buurt. Betaalt u meer of minder dan de buren?

Doe de energiecheck