Zijn er subsidies of financieringsregelingen?

Er zijn inderdaad subsidies en financieringsregelingen. Of en wanneer deze van beschikbaar zijn, kan per periode verschillen. Dit hangt af van de landelijke en gemeentelijke voorwaarden. Kijkt u hieronder voor meer specifieke informatie.

Is de landelijke financiering iets voor mij?
Tot wel € 25.000,- aan energiezuinige maatregelen voorgeschoten!

Voor uw duurzame verbouwing of zonnepanelen kunt u het beste spaargeld gebruiken. Het rendement is veel hoger dan de rente die u van de bank krijgt. Maar heeft u niet voldoende geld? Er is altijd een goedkope financiering. De rente is zo laag, dat u vaak meteen geld overhoudt!

Informatie aanvragen
Hoe kan ik het betalen?

Benieuwd naar uw persoonlijke financiële mogelijkheden voor het energiezuinig maken van uw huis?

Klik hier voor financieel adviseurs in de regio

Financiering- en subsidieregelingen per gemeente

Subsidies en financieringsmogelijkheden per gemeente

Sommige gemeenten bieden hun inwoners een extra financieringsregeling of een extra subsidie voor huiseigenaren die hun huis willen verduurzamen.

Hier vindt u een overzicht

Is er nog meer voordelige financiering?
Een aantal gemeenten maakt energiebesparing wel erg aantrekkelijk!

Er is een landelijke financieringsmogelijkheid tot wel € 25.000,- voor iedereen die wil investeren in zonnepanelen, isolatie, HR++ glas en meer. Maar sommige gemeenten hebben lokale regelingen die voordeliger zijn! Wij hebben ze op een rijtje gezet!

Informatie aanvragen
Is er ook financiering voor VvE's?
Tot wel €5.000.000,- aan energiebesparende maatregelen voorgeschoten!

Er is nu voordelige financiering speciaal voor VvE's! Deze speciale Energiebespaarlening biedt Verenigingen van Eigenaren de mogelijkheid om duurzame investeringen te financieren aan hun complexen. Handig als uw VvE geen spaarpotje voor energiebesparing heeft! Iets voor u?

Informatie aanvragen