Een huis energieneutraal te maken vergt nogal wat. Of het nu gaat om nieuwbouw of een bestaande woning. Je kunt enorm opzien tegen de maatregelen die genomen moeten worden en het eigen maken van de kennis die daarvoor nodig is. Want welke maatregelen zijn nou geschikt voor jouw huis? En hoe pak je dat aan? Wie zijn hiervoor geschikte leveranciers? En belangrijk: wat gaat je dit kosten? En nóg belangrijker: wat levert het je op?

Waarom is zo’n energieadvies een goede investering? Een op maat gemaakt woningpaspoort is een goede investering. De energieadviseur kan na een onderzoek en gesprek bij jou thuis, een gedetailleerd rapport maken (het woningpaspoort) waarin staat:

  • Welke maatregelen geschikt zijn voor jouw huis, gebaseerd op jouw (toekomstige) woonwensen
  • In welke volgorde deze maatregelen uitgevoerd moeten worden
  • Wat de maatregelen kosten en wat ze je opleveren

Geen spijtmaatregelen Het woningpaspoort van een energieadviseur zorgt er ook voor dat je geen ‘spijtmaatregelen’ treft. Spijtmaatregelen zijn energiebesparende maatregelen die je nu aanbrengt en voor jouw huidige situatie goed uitgevoerd zijn. Maar zodra je naar energieneutraal wilt, ze wellicht op een andere manier uitgevoerd hadden moeten worden.

Met een woningpaspoort heb je volledig zicht op alle maatregelen die voor jouw situatie geschikt zijn.

Het woningpaspoort op maat kost € 645,-.

Heb je interesse? Neem contact met ons op.