Waar laat ik geld liggen?

Is uw energierekening hoger of lager dan die van de buren? Wat is het energielabel van uw huis? En is uw dak wel geschikt voor zonnepanelen? Wij hebben een aantal handige testjes voor u gemaakt waarmee u snel inzicht krijgt in het energieverbruik van uw huis!

Verbruik ik te veel energie?
Ontdek het met onze energiecheck!

Wij hebben een energiecheck gemaakt waarmee u binnen één minuut ontdekt of uw energieverbruik normaal is. U kunt ook uw energierekening vergelijken met dat van de buurt. Betaalt u meer of minder dan de buren?

Doe de energiecheck
Wilt u wonen zonder energierekening?
Laat u door ons inspireren!

U kunt stap voor stap energie besparen, maar wist u dat u ook in één sprong energieneutraal of -leverend kan wonen? Wat het betekent om de meter radicaal terug te draaien? Wij hebben een gratis boekje vol met informatie en inspiratie. Pssst! Uw huis zit vol met energie!

Gratis inspiratie
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
U ziet het snel op de Zonatlas!

De zon geeft energie, profiteer ervan! Check met de Zonatlas of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. De Zonatlas berekent ook hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen, wat dit oplevert én hoe snel u uw investering terugverdient. Is uw dak geld waard?

Check mijn dak
Wat zijn snelle bespaartips?
Houd tot 800 euro/ jaar over!

Energiebesparing hoeft niet altijd een grote ingreep te zijn. Ook met kleine dingen kan al snel geld worden bespaard. Zoals oude lampen vervangen door LED lampen. De bespaartest laat u zien met welke maatregelen u tot wel 800 euro per jaar kunt overhouden!

Doe de bespaartest